Savon Magic Sabun

✔✔ Basuhan mudah tanpa sental teruk. ✔✔ Rendam seketika & masuk mesin. Selesai❗ ✔✔ Rendaman tidak berbau busuk walau dibiar beberapa hari. ✔✔ Serbuk halus mudah larut & tak lekat pada pakaian❗Savoon Magic | Savon Magic Sabun

✔✔ Kurang buih & mencerahkan warna fabrik tanpa meluntur. ✔✔ Berkesan utk pakaian putih & berwarna. ✔✔ Berfungsi sebagai pencerah BUKAN peluntur. ✔✔ Savonn Magic Penghapus Kotoran membantu menanggalkan daki, sisa makanan & minyak dengan mudah.Savon Magic Sabun

SAVOON MAGIC-serbuk pencuci serbaguna 5 in 1:- ✔️Basuhan lebih mudah tanpa sental teruk ✔️Rendam seketika dan asuk mesin. Siap! ✔️Rendaman tidak berbau busuk walaupun dibiarkan beberapa hari ✔️Kurang buih&mencerahkan warna fabrik tanpa meluntur ✔️Berkesan untuk pakaian putih dan warna ✔️Berfungsi sebagai pencerah bukan peluntur ✔️Penghapus kotoran, menanggalkan daki, sisa makanan dan minyak dengan mudah ✔️Sesuai untuk jemuran indoor&outdoor ✔️Jimat dan tahan lama! Sabun yg padat. ✔️produk yg mendapat kelusan SIRIM dalam penggunaan bahan ANTIBAKTERIA dalam savoon magic ✔️Mendapat HALAL JAKIM dan savoon magic diyakini SUCI&MURNI ✔️Datang dengan dua haruman flower:-CEMPAKA ORI, ROSE ORI.

Savonn magic – serbuk pencuci serbaguna 5 in1 Berat 1kg + ekstra 100gram ➡ basuhan lebih mudah tanpa sental teruk ➡ rendam seketika & masuk mesin. Siap ! ➡ rendaman tidak berbau busuk walaupun dibiarkan beberapa hari ➡ kurang buih & mencerahkan warna fabrik tanpa meluntur ➡ berkesan untuk pakaian putih & warna ➡ berfungsi sebagai pencerah BUkan peluntur ➡penghapus kotoran menanggalkan daki, sisa makanan dan minyak dengan mudah ➡ sesuai untuk jemuran Indoor &outdoor ➡ jimat & tahan lama ! Sabun yang padat ➡ datang dengan dua haruman flower -:- cempaka ori, rose ori

Jom order sekarang

Beginikah ??

Kalau ada macam ni apa kata anda basuh dengan savonnmagic. Bukan sekadar membersihkan malah menyucikan. 
99.999% bakteria di pakaian anda akan dinyahkan oleh #savonnmagic

[BOSAN ASYIK TENGOK TESTIMONI JE]
Jom kita tgk apa di sebalik #savonnmagic 
.
.
Produk keluaran DHAIFA GLOBAL SDN BHD. Syarikat 100% hak milik Bumiputera dan Muslim. Manufacturer hampir 30tahun dalam bidang DETERGENT. 
.
Menjadi salah satu pengedar utama bahan-bahan pencuci kepada pihak hospital,kilang-kilang,syarikat swasta dan kerajaan. 
.
Bermula 2005 Dhaifa Global memulakan penjualan secara komersial(online&offline) dengen memasarkan SABUN BERKONSENTRASI TINGGI dibawah jenama SAVONN. 
.
Pembaharuan demi pembaharuan dibuat oleh DHAIFA GLOBAL untuk meningkatkan kualiti dan keberkesanan produk. 
.
Dhaifa GLOBAL pernah menawarkan peluang peniagaan kepada yg berminat dengan menjadikan sabun keluaran mereka sebagai PRODUK OEM dengan haruman yang sangat RARE iaitu HARUMAN BUNGA CEMPAKA & ROSE 
.
Apa tu OEM??? Produk yang di keluarkan oleh DHAIFA dan dipasarkan(rebranding) oleh syarikat lain(contoh gambar 3).Bermula 2015-penghujung 2017.
.
Sekarang DHAIFA telah membuat satu lagi inovasi pada SAVONN dengan upgrade fungsi drp 3IN1 kepada 5IN1..
Dengan harga yang sangat berbaloi dengan fungsi dan kesan yang MENAKJUBKAN serta telah mendapat pengiktirafan drp pihak JAKIM dan SIRIM 

.
RM18.00 1KG sangat2 berbaloi…

Sabun Savonn Magic Pencuci Serbaguna 0163632161